Print Friendly and PDF

marți, 22 octombrie 2013



5-6 kg gogosari
½  l otet
½ l ulei
½ kg zahar
800 ml bulion ( eu am pus un litru)
3-4 liguri sare
1 conservant ( sau ½ pachet salicilat)

Gogosarii se taie felii , se oparesc pe rand in aceasta compozitie  si  se scot intr-un lighean.In borcane pe fundul lor se pune boabe de mustar, piper si frunze de telina.

Dupa ce au fost pusi in borcane, se m-ai pun cateva frunze de telina, se adauga zeama in care au fost opariti si se capacesc. Ii dam la dunst 10-15 minute de cand au inceput sa fiarba.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi.
Sa aveti spor!!!






Tagged:

2 comentarii:

  1. Foarte buni! anul acesta inca nu am pus si tare au crescut preturile la gogosari!

    RăspundețiȘtergere
  2. da sunt foarte buni! Multumesc de vizita Maria!!!

    RăspundețiȘtergere

Press