Print Friendly and PDF

miercuri, 30 aprilie 2014



Maruntaie de miel
4-5 oua
patrunjel verde
marar verde
ceapa verde
5-6 catei usturoi
sare
piper


Maruntaiele se spala bine, se pun la fiert. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca , apoi le dam prin masina de tocat carne. Se adauga ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul se tocate  marunt.
Le amestecam bine pe toate cu  ouale crude. Se potriveste de sare si piper.
Intr-o forma rotunda sau de chec se pune praporul de la miel pe peretii laterali ,adaugam  compozitia. Cine vrea poate adauga la mijloc si oua fierte. Partile ramase ale praporului le punem peste compozitia drobului si dam la cuptor pina se face o crusta deasupra.
Lasam sa se raceasca si apoi putem felia drobul care se poate servi cald sau rece.

Cu aceasta reteta particip la "Campania de Sarbatoare" initiata de Veronica Cretu si  gazduita in aceasta luna de Sidy.




Tagged:

2 comentarii:

Press