vineri, 7 august 2015

# Mancaruri cu carne de pui

Tocanita de pui cu naut si galuste de faina


Ingrediente:

- 8 pulpe de pui 
- 2 ceape mari
- 3 morcovi
- o conserva cu naut de la SunFood
- faina pentru galuste.
- un ou
- sare si piper

Mod de preparare:

Taiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva  minute si ne apucam sa facem galustele. Cum preparam galustele: batem oul bine si adaugam faina atat cat sa fie un aluat mai grosut. Galustele le adaugam cand mancarea este aproape gata de fiert si mai lasam sa fiarba.
Cand mancarea e gata putem adauga si frunze de patrunjel.
Sa aveti pofta buna!!!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular