Pentru blat am avut nevoie de:
- 8 oua
- 8 linguri de zahar
- 8 liguri defaina
- 4 linguri de cacao

Pentru crema:
- 500 ml frisca lichida
- 500 gr ciocolata neagra

Pentru glazura:
- 200 ml frisca lichida
- 150 gr ciocolata

Pentru sirop.

-100 ml apa
- 4 linguri zahar
- esenta de rom

Mod de preparare:

Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu cacaoua. Blatul il dam la cuptor la foc potrivit, cca 40 minute sau ii facem testul cu scobitoarea si vedem cand e copt. Timpul de coacere variaza in functie de tipul de cuptor.

Pana se coace preparam crema ganache. Punem pe baie de abus frisca si ciocolata. Dupa ce ciocolata e topitam dam crema la rece, apoi o batem bine.

Blatul racit il taiem in doua, il insiropam ( pune la incalzit apa, adaugam zaharul si esenta de rom si lasam pe foc pana cand zaharul este topit) si il umplem cu crema ganache. Peste prajitura turnam o glazura formata di frisca si ciocolata , facuta pe baie de abur.

Pofta buna!!!