marți, 12 februarie 2019

# Antreuri # Aperitive

Rulada de cascaval



Ingrediente rulada cascaval:

-Masline
-Cabanos
-Chili pudra

Mod de preparare:

-Punem apa la fiert. 
-Razuim Cascavalul Koliba pe razatoarea mare. 
-Punem cascavalul la topit in apa fierbinte, strecuram, il scurgem bine si il intindem intre doua pungi sub forma dreptunghiulara nici prea subtire dar nici prea gros.
-Peste cascavalul intins punem la mijloc un fir de carnat cabanos, sau presaram putin chili pudra, sau rondele de masline. Se poate sa punem peste cas felii de sunca si pe urma firul de cabanos.
-Rulam strans, bagam capetele si  punem la rece pentru cateva ore.
Sursa inspiratie Bucataresele vesele.
O sa obtinem o rulada de cascaval super buna….

Rulada facuta cu sunca si cabanos:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Printfriendly

Popular