1 vanata (aprox 400 gr)
1 dovlecel (aprox 300 gr)
2 morcovi
1 ardei rosu
1 ardei verde
3 catei usturoi
1 legatura mica de patrunjel
ulei, sare
Se curata de coaja si se taie felii vanata si dovlecelul.
Se sareaza si se lasa sa stea aprox. 30 de min, dupa care se prajesc in putin ulei si se lasa sa se scurga pe un servetel.
Morcovul se taie betisoare si se fierbe in putina apa cu sare pana se inmoaie un pic.
Ardeii se taie si ei betisoare. Usturoiul se toaca marunt, la fel si patrunjelul si se amesteca.
Dupa ce s-a racit, se pune o felie de vanata, se presara un pic de patrunjel cu usturoi, apoi o felie de dovlecel,se alterneaza o felie morcov, una de ardei rosu, una de ardei verde, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Si iata rezultatul final...
Photobucket