500 g carne tocata(porc,vita ),3 catei de usturoi, 1 ou, 1 leg. marar , sare, piper, 2 felii de franzela (inmuiata in apa si stoarse bine) din toate acestea facem o compozitie ca pt.chiftele.
3 oua fierte tari ,100 gr. cascaval ras,verdeata tocata marunt marar .
Ungem o tava de chec cu ulei si tapetata cu faina nu va ganditi nu facem un dulce , apoi punem jumate din cantitatea de comozitie de carne tocata. Taiem ouale in jumatati pe lung, jumatati pe care le asezam una langa alta, pe mijlocul compozitiei , apoi punem al doilea strat de carne tocata. Presaram cascavalul ras si mararul tocat pe deasupra, dam la cuptor, la foc mic cca 45 de min - 1 ora.
Daca acum e post ganditiva cand va trece si veti face o tava plina care o veti taia la masa la care sa adaugati; cas proaspat,1 legatura de ceapa verde ,3-4 ridichi si vreo 3 rosii impreuna cu o paine de casa rumena de-ti scurg ochii dupa ea .
POFTA BUNA