1 bagheta mare, branza de vaci sau telemea rasa pe razatoare mica ,sunca , un morcov mic fiert, cateva masline negre, putin ardei gras verde si rosu, o lingura de maioneza
Se taie bagheta in lung si se scoate miezul pana aproape de coaja. Se amesteca branza de vaci(telemea) cu maioneza , pana se obtine o pasta in care punem toate ingredientele taiate cubulete mici apoi umplem bagheta, o rulam si o invelim in folie de plastic si o lasam in frigider pana o servim se taie felii .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!