INGREDIENTE:
1kg de cartofii rosii
50g unt
\250g cascaval
4 oua si sare
100ml smantana
300g carnati de casa
1iaurt mare si busuioc
Se spala cartofii si se pun la fiert intro oala cu apa si sare.separat puneti ouale la fiert,dupa ce car tofii sunt fierti se lasa la racit,intre timp dati cascavalul pe razatoare si se bat 2 oua spuma si se lasa in bol se adauga smantana si se mesteca pana se ingroasa putin si condimentati dupa gust cu sare si piper.Carnatii setaie rondele si se pun al prajit in suc propiu dupa ce sau rumenit se scot si se lasa la scurs de zeama,dupa ce sau racit cartofii securata de coaja si se dau pe razatoare amare dupa care se pregateste o tava tapetata cu unt s faina si incepeti sa umpleti tava in felul urmator:puneti un strat de cartofii 1 strat de carnatii si oua fierte taiate rondele,se acopera din nou cu un strat de cartofii si se toarna sosul pregatit dupa care mai puneti cateva rondele de carnatii deasupra si bagati la cuptor.Se serveste cu iaurt si frunze de busuioc