2 l otet de 9 grade si 5 l de apa care se pun la fiert cu 0,250 g zahar, 0,150 g sare, boabe de piper, foi de dafin ( 3-4)
Castravetii se spala si se cladesc in borcanele in care m-ai punem morcovi taiati rondele, ceapa taiata solzi, boabe de mustar, o mica legatura de marar.Se fierbe apa cu cu toate condimentele si se toarna peste castraveti.Sub borcane se pune o lama de cutit sa nu crape borcanul.Dupa ce s-au racit se capacesc si se dau la dunst 30 de minute dupa ce incepe sa fiarba.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!