Avem nevoie de :
-500 g ciuperci
-zeama de la 1 lamaie(sau sare de lamaie,dar nu o recomand)
-1-2 lingurite mustar
-2 oua
-400-500 ml ulei
-sare
-piper
-3-5 catei de usturoi,zdrobiti
Se spala si se fierb ciupercile circa 15-20 min,in apa clocotita cu sare si putina zeama de lamaie ,ca sa se mentina albe
Se strecoara si se storc,apoi se taie felii foarte subtiri.
Se amesteca apoi cu maioneza,adaugand sare,piper,mustar,zeama de lamaie(dupa gust) si/sau usturoi pisat
Usturoiul se poate inlocui cu ceapa fin tocata sau patrunjel verde,tocat marunt.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!