INGREDIENTE:16 buc de ciperci mari
2 cepe,3 cateti de usturoi
60 g fulgi de ovaz si 2 linguri ulei
2 rosi mari si ardei gras
sare ,piper si marar
PT SALATA;1 salata verde si 2 linguri de ulei de masline
2 lingurite de otet de vin
1 lingurita de vin
sare si zahar dupa gust
MOD DE PREPARARE:Se spala cipercile se curata,cuditele se rup si se calesc in ulei taiate cubulete adaugand apoi ceapa si usturoiul tocate marunt dupa ce leati calit le dati deoparte sa se raceasca.
Apoi dupa ce sau racit adaugati rosii .ardeiul taiate cubulete fulgi ,mararul,sare ,piper,si mestecati usor cu acesta compozitie se umple ciupercile si se pune intro tava de cop (iena)si se pun la cuptor pt 20 minute.
Pentru salata se spala salata si se rupe se pun intrun castron si se stropesc cu dresing facut din ulei .50 ml apa minerala,otet.busuioc.sare si zahar dupa gust.