2GK fasole uscata de care va place)
3l apa si sare neiodata mare
MOD DE PREPARARE:alegeti fasolea si spalati-o in apa rece apoi o puneti la fiert in apa cu sare .Dupa primul clocot aruncati apa si puneti din nou la fiert in apa 3l si 30 g sare aveti grij sa o fierbeti doar pe jumatate.
Asezati boabele de fasole aproape fierte in borcane si apoi toarna saramura peste ele si se inchid repede dupa acre sterilizati 40minute borcanele in cuptor sau pe aragaz.SUGESTIE:pt o reusita mai buna este buna fasolea tanara de anul acesta.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
2 Comentarii
Buna seara, abia v-am găsit sunt incantata de rețete. O sa incerc sa fac fasole murata. Saramura când se toarnă în borcane trebuie sa fie fierbinte nu? Multumesc
RăspundețiȘtergereDa. Sa fie fierbinte. Va mulțumesc pentru vizita și aprecieri.
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!