Se i-a 1 kg de ficateii ,2-3 cateii de usturoi ,se pun la scurs apoi intr-un castron se amesteca cu delikat pt. gust ,intr-o tigaie se pune la incins putin ulei peste care se pun ficateii adaugandu-se cei 2-3 cateii de usturoi taiati felii ,se pune un capac si sa lasa la prajit la foc potrivit .Punand capacul ficateii isi vor lua aroma de usturoi .Dupa ce s-au prajit se sevesc cu diferite garnituri pilaf cu legume , pireu ....
POFTA BUNA!
IMI PARE RAU DE POZE NU SUNT REUSITE SUNT FACUTE CU TELEFONUL
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!