3 kg de vinete,1 kg de ceapa,1 kg de ardei grasi,2 kg de gogosari,700 ml de ulei,1 capatana de usturoi,3 kg de rosii,sare.
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga,la fel se coc si se curata ardeii si gogosarii , ceapa sepune la calit 10 minute,se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele.
Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pana cand ghiveciul scade.
Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau capace presate si se sterilizeaza pe baie de aburi 30 de minute.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!