1 iepure,1 morcov,1 radacina patrunjel ,2 cepe , 2 pahare de vin alb sec,o capatana de usturoi,- cateva linguri de ulei , cimbru,foi de dafin, piper, delikat dupa gust.
Taiem pe rand rondele de morcov, patrunjel, si ceapa, taiate de 1 cm grosime, ungem tava cu ulei ,presaram cimbru,putin piper ,delikat ,iepurele e bine sa-l tinem cam 6 ore la bait (vin alb ,cimbru,piper,marar ),scoatem iepurele de la bait ( in general merge gatit intreg fara cap ,curatat bine de pielite ) il scobim pe alocuri cu cutitul pentru a introduce cateii de usturoi si-l asezam in tava peste care mai punem cimbru ,apa si un pahar de vin .
Se da la cuptor, la foc mic,se intoarce din cand in cand si se stropeste cu sosul din tava. Se completeaza cu apa cand scade ca sa nu se arda legumele . Spre final se adauga din nou vin.
Se lasa la cuptor cam 2 ore .
POZA NU ESTE A MEA E DOAR DE PREZENTARE .