Ingrediente: carne de porc,ceapa,morcov,telina,castraveti murati sau gogonele,sare ,piper,ulei
Cum se prepara:

Se pune carnea la inabusit,dupa care se adauga ceapa tocata ,morcovu' ras si telina (daca preferi) rasa dupa aceia se picura apa si se lasa la fiert acoperit cu capac, se condimenteaza cu piper si putina sare, deoarece castravetii sau gogonelele sunt murate. Castravetii se taie rondele si gogonelele la fel...mai gros ..se pun la desarat in apa rece. Cand s'a fiert carnea cu ceapa ,se adauga castravetii/gogonelele desarate, se lasa la fiert la foc moderat,se adauga mai spre final rosii proaspete sau pasta de rosii. Apoi se leaga faina cu apa si bulionu..se dizolva faina si se rastoarna peste el....se da cateva clocote ,si se da la cuptor ...Cand este gata se asezoneaza cu patrunjel si marar verde
Pofta buna !!!!

P.S.
Reteta o am de la Liana, o prietena din Bucuresti