1 cutie ciuperci,3 cartofi potriviti, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina.
Cartofii se curata si se pun la fiert,ceapa tocata se caleste putin.
Cartofii fierti se scurg, se paseaza si se amesteca cu ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile date prin masina de tocat.
Se pune boia, sare si piper.
Din compozitia rezultata se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!