Soia de care am fugit atatia ani (pe vremea ..........)azi e la mare cautare mai ales la post o luam vreo juma de kil pe care-l dam intr-un clocot sa se imoaie il lasam la scurs si apoi il dam prin masina de tocat carne ,de prin frigider luam vreo 4 oua (daca nu batem cocosul sa ne faca oua ) 5 cateii de usturoi , 1 leg. marar si 3 felii de paine imuiate in apa si scurse bine din toate astea facem o compozitie in care mai punem putin delikat de gust si facem bilute mai mari si le prajim in ulei ,le scoatem pe un servet de hartie sa se mai absoarbe uleiul .
Din mazarea pe care asta toamna am pus-o la congelat scoatem la dezghetat 1 kg . calim o ceapa cu un morcov , punem mazarea si adaugam apa cat cuprinde lasand la foc mic sa fiarba cand aproape a fiert mai adaugam 2 linguri de bulion si punem sare dupa gust lasand sa mai dea un clocot si punem putin marar tocat marunt la sfarsit .
POFTA BUNA!