BLATUL 1:
5 albuse, 5 linguri zahar, 5 galbenuse, 1/2 praf de copt
se coace la foc potrivit

BLATUL 2 (bezea)
7 albuse, 200 g zahar se bat spuma tare apoi se adauga
3 linguri cu virf faina ,1/2 praf de copt, 2 vanilii,
150 g stafide inmuiate in apa clocotita (nu fierte),
150 g alune sau nuci prajite si sfarimate
se coace la foc potrivit



CREMA:
7 galbenuse, 250 g zahar, 5 linguri lapte se amesteca (imediat dupa ce s-a pus zaharul pentru a nu face cocoloase galbenusul)
4 plicuri ness, 3 vanilii (la sfirsit)
se fierbe (pana se ingroase ca o smantana groasa ) iar dupa aceea se adauga 4 cuburi ciocolata de menaj alba amestecand pana se topeste, apoi se adauga 1/2 margarina sa nu se intaresca foarte tare la racit.
Dupa ce s-a racit se mai adauga un cub margarina, se pune putina sare si apoi se mixeaza f bn.

Aranjare:

blat 1 insiropat + 1/2 crema + blat 2 insiropat putin +1/2 crema +glazura + alune prajite macinate

glazura:4 cuburi ciocolata menaj + 4 linguri ulei se topesc pe baie de aburi si se pune pe prajitura rece de la frigider.