Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de un sfert de cana de ulei, o cana sau o jumatate de cana de zahar, 3 cani de faina, 2 cani de apa, 4 linguri de gem (alegerea gemului va apartine in totalitate), 4 linguri de cacao, o sticluta de esenta de rom, o jumatate de cana de nuci macinate, un varf de sare, un praf de copt si o lingura de bicarbonat stins.
Se amesteca toate ingredientele intr-o tava unsa cu ulei, iar compozitia obtinuta se pune in cuptor. Dupa ce s-a copt, prajitura este scoasa din cuptor si ornata cu o glazura obtinuta din nuca, 12 linguri de zahar si 7 linguri de apa. Pentru un aspect si mai apetisant, taiati-o in cuburi si ornati-o cu nuca de cocos. Timpul de preparare al acestei prajituri de post este de maxim o ora...
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!