Ingrediente:
7 oua, 100 ml. ulei, 7 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 praf de copt stins

Preparare:
Se freaca galbenusurile cu uleiul care se adauga treptat ca la maioneza, se adauga praf de copt. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se amesteca toate, iar la sfarsit se adauga 6 linguri de faina. Se pune in tava unsa si tapetata.Eu am facut blatul cu cacao.

Preparare crema 1:
1/2 kg branza dulce de vaca se freaca foarte bine cu 200gr. margarina, zahar dupa gust. Cand e gata se pune coaja razuita de la o lamaie.
Peste blatul racit se pune crema de mai sus.

Preparare crema 2:
1/2 litru suc Fanta de portocale se pune la fiert cu 2 budinci de vanilie si 3 linguri de zahar (se face exact ca o budinca).

Cand e gata se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca si  se pune peste crema1 de branza.
Photobucket