Din purcelul taiat alegem o bucata de cap ,coada nelipsita ,urechea,picioarele de porc ,soric ,spalate bine si parlite sa nu-i ramana par se pun la fiert intr-o oala mare in care mai punem 2 morcovi intregi, un pastarnac ,o ceapa intreaga si o radacina de patrunjel si umplem oala cu apa aproape plina se lasa la fiert cca. 4 ore sa scada intre timp nu se mai pune apa deloc dar avem grija sa o spumuim bine ,cand a fiert pt a verifica daca se prinde se pune zeama intr-un castronel si se da la frigider la rece daca se prinde este suficient si oprim oala .Separat scoatem din oala carnea care o alegem se oasele mari si o taiem potrivit pt castoroanele in care le vom pune iar in zeama ramasa vom adauga 1 capatana de usturoi pisat bine si sare dupa gust .Carnea se potriveste egal in vasele in care punem raciturile peste ele vom pune zeama de carne pe care o strecuram trebuie sa ramana limpede ,ornam si dam bolurile la frigider la rece .Se serveste cu mamaliguta calda .
POFTA BUNA!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!