Aveti nevoie de 6 felii de snitel din carne de vita,mustar iute, sare, piper, enibahar, 6 felii subtiri de jambon(sunca), 2 castraveti murati,2 morcovi, 2 cabanosi, 250 ml supa, 1 leg. ceapa verde, 1 lingurita zahar, sare, piper, boia, 1 lingura pasta de tomate, faina, ulei, smintina 100 ml.
Se bat feliile de snitel si se fac pe ambele parti cu sare , piper si enibahar. Pe o parte se ung cu mustar apoi se adauga feliile de jambon o bucata de cabanos, una de morcov si una de castravete se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori .Se dau snitelele prin faina si apoi se prajesc pe toate partile.
Dupa ce se prajesc se scot si se lasa deoparte.
In grasimea ramasa se prajeste ceapa taiata, se adauga zaharul, pasta de tomate si boiaua.Se stige totul cu supa, se adauga morcovul ramas razuit si apoi ruladele .Se fierbe acoperit , la foc mic cam 40 de minute. Cind sunt gata, ruladele se scot , sosul se mixeaza si se adauga putina faina amestecata cu faina. Se mai condimenteaza daca este cazul. Se pun in sos ruladele si se mai da un clocot. Se servesc cu cartofi piure si pilaf de orez.