O rulada care se poate servi atat calda cat si rece , cu cartofi pireu , orez, sau legume fiertela abur. Se mai poate folosi si pe platou ca si aperitiv langa alte aperitive micute

3-4 piepti de pui
mustar
castraveti murati
cascaval( optional,-- eu pun ptr ca ii da un gust mai bun sosului din tava)
carnaciori mici sau sferturi de carnati mai mari
sare piper dupa gust
scobitori pentru fixat rulada( se poate si lega dar e mai mult de lucru)
untura de pus in tava( ulei)
usturoi.

Se taie pieptul de pui pe jumatate dar nu de tot( asta numai in cazul in care este prea gros), se bate cu batatorul de carne pana ii dam grosimea care o dorim , decupam frumos pe la margini ca sa aibe o forma frumoasa si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper punem la o margine cate un sfert de castravete murat ( sau varza acra fideluta) , cascavalul taiat( daca folositi) carnaciorii si apoi rulati. Impungeti scobitori ca se tineti unite marginile ruladei si se aseaza in tava cu untura gata pregatita. Se pun la cuptor acoperite, se coc circe 45 de minute sau mai putin.