Ingrediente:

-1 piept de pui
-cateva feliute de cascaval
-cateva feliute de ardei rosu
-1 ceapa
-250 g ciuperci
-1 lingurita patrunjel verde,tocat
-sare
-piper
-ulei pentru prajit(unt)
-2 oua
-4 linguri faina
-50 g cascaval ras


Preparare:

Fileurile de pui,puse intr-o punga,se bat cu ciocanul de snitele,cu grija sa nu se rupa.
Se asezoneaza si se dau la rece.
Intre timp se caleste ceapa tocata si ciupercile feliate,in unt topit,se condimenteaza cu sare si piper si se aromeaza cu patrunjel.Se lasa sa se raceasca.
Se pregatesc 2 boluri in care se pun:ouale batute si faina.
Pe fiecare felie de piept,se pune intr-o margine cate o feliuta de cascaval,1-2 lingurite de amestec cu ciuperci si feliute de ardei rosu.
Se ruleaza strans carnea si se fixeaza cu o scobitoare sa nu se desfaca.
Se trece fiecare rulou prin faina, ou.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc rulourile,pe toate partile,fara sa se arda,pana ce carnea este facuta.
Se scot si se pun la scurs pe servetele absorbante.
Se servesc calde sau reci,simplu sau cu salate de legume,ori cu maioneza,etc,sau cu ce doriti voi.