Se ia un kg fasole boabe se curata se spala se pune intr-o oala si se da la foc, dupa ce a dat primul clocot se ia de pe fos se scurge, se pune apa calduta ca sa o curatam de coj (atat cat se poate).
Dupa ce am curatat de coji, am pus din nou in oala si adaugam o ceapa marisoara, 2 morcovu, o radacina potrivita de pastarnac si patrunjel, jumatate de capatana potrivita de telina si un ardei rosu.
Se lasa la fiert pana fierb toate legumele impreuna cu fasolea.
Separat se face maioneza sa o avem pregatita.
Cand fasolea a fost fiarta se scurge foarte bine si se lasa la racit.
Curatam o capatana marisoara de usturoi.
Luam robotul de bucatarie si punem pt a toca tot ce am fiert, usturoiul si albusul fiert de la ou (este pacat sa nu il folosim)
Dupa ce am tocat toate legumele si fasolea sa facut pasta adaugam sare si piper dupa gust apoi maioneza.
Pofta buna!
Sper din toata inima sa va placa
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!