500gr. parizer traditional
3-4 castraveciori murati sau la otet ,
maioneza ,sare si piper dupa gust ,marar tocat marunt
Parizerul se da prin masina de tocat cu sita mica ,la fel si castravetii ,se amesteca bine ,se potriveste de gust cu sare si piper ,se adauga maioneza si mararul tocat ,se amesteca bine se pune pe un platou si se orneaza dupa plac, dar se poate pune si direct pe paine .
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!