Avem nevoie de carne de pui ( sau de care avem) , oua, faina alba si fulgi de porumb
Pieptul de pui( carnea) se curata bine se portioneaza , se bate (eu folosesc la batut un ciocan de carne dar pun peste carne o folie ). Se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina, ou si fulgi de porumb.Au un gust deosebit.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!