1kg piept de pui dezosat ,5 oua ,delikat . 4 -5 linguri de faina (trebuie sa iasa un aluat ca de clatite depinde de marimea oualelor cata faina pun)
Pieptul de pui se curata bine se portioneaza , se bate carnea (eu folosesc la batut un ciocan de carne dar pun carnea intr-o folie iar ea nu se imprastie si nu se rupe ) separat vom face aluatul cele 5 oua de bat spuma cu putin delikat,treptat se adauga faina in ploaie se amesteca pana iese un aluat gros ca de clatite .
Carnea se da prin aluat si se pune la prajit in tigaia cu ulei in prealabil incalzit si se rumeneste pe ambele parti .Se scot snitelele pe un servet de hartie pt. a absorbi uleiul in plus , se pot servi calde sau reci
POFTA BUNA!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!