Avem nevoie de o ceapa, putin ulei, ciuperci (1 kg),faina, lapte, smantana, patrunjel.Se pune la calit ceapa, dupa ce se caleste putin adaugam ciupercile curatate si taiate marunt.Se prajesc pana raman in ulei.Se m-ai dauga putina apa si se lasa iar sa scada pana raman iar in ulei.Se adauga o lingura de faina peste ciupercile scazute, se prajejte foarte putin, se pune un apa (cca 750ml), se adauga lapte pana cand compozitia e m-ai subtire.Se lasa sa dea un clocot si se pune si smantana si delicat dupa gust.La sfarsit se pune patrunjel.
Pofta buna!!!
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!