Avem nevoie de carne de pui, o ceapa, lapte , faina , patrunjel, vegeta.
Se pune la fiert puiul; dupa ce luam spuma ce se face , se adauga ceapa taiata marunt si vegeta.Cand e aproape fiert, separat se face o ingrosala pe care o turnam in cratita peste pui, amestecand in continu.se lasa sa mai dea cateva clocote si se adauga patrunjelul taiat fin.cateodata vara mai pun si o jumatate de rosie.
Aceasta tocanita e mai dietetica fara prajala.
Se serveste cu mamaliguta.
POFTA BUNA !!!!
-puiul
-ingrosala
- la fiert
- aproape gata dar inca e pe foc
- in farfurie, numai buna de mancat
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!