Ingrediente:

- o punga de paste farfalle

Pentru rulada de curcan:
-un piept de curcan
-2 felii de sunca
-ciuperci
-masline
-cascaval sau branza de vaca
- sare, piper

Pentru sos:
-un ou
- ulei
- mustar
-3 linguri de smantana
-un varf de lingurita de pasta de ardeu iute
- 1/2 lamaie
- piper
- delikat

Mod de preparare:

 Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga.
Rulada de curcan o facem astfel:
 Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu sunca, ciuperci, masline, cascavalul sau branza, dupa care il rulam si il bagam la cuptor.
Pentru a obtine sosul, facem o maioneza dintr-un ou, o amestecam  cu smantana, pasta de ardeu iute, delikat, piper si putina zeama de lamiie.
Mancarea este gata si va urez pofta buna!!!
Sosul:



Si rezultatul final: