Aceasta reteta va participa la Provocarea lunii august-"Dulce Romanie 2011"
Avem nevoie de :-un pui de vreo 2 kg
-sare,piper, vegeta
-patrunjel
- 4-5 catei de usturoi
-tarhon
-unt sau margarina
- morcov si pastarnac (la alegere)
Mod de preparare:
Luam pui il frecam bine cu sare. Amestecam untul sau margarina cu patrunjelul si tarhonul taiat marunt,vegeta, piper si usturoiul presat. Cu acest amestec ungem bine puiul pe dinafara cat si pe dinauntru. Eu l-am umplut cu un morcov si un pastarnac taiate marunt, dar care trebuie fierte inainte. Il punem pe grill cu o tava sub el in care punem apa, il acoperim cu folie si il bagam la cuptor. Dupa o ora scoatem folia si il lasam sa se rumeneasca. Va invit la o portie!
Pofta buna!!!
6 Comments
Hm, ce bunatate, vin la masa :)! O duminica placuta! Pupicei!
RăspundețiȘtergereAdela te invit cu mare placere!!!Duminica placuta si tie!!!Pupici!
RăspundețiȘtergereLa asa o bunatate nu poate sa nu-ti ploua in gura.....
RăspundețiȘtergereMai ai ? ca aduc eu berea rece....
Ce bine arataaaaaaa! Succes si spor.
RăspundețiȘtergereSidy mai am ratacit un jumate de piept..asa ca te astept cu berea!!!
RăspundețiȘtergereDan a fost si tare bun...mercii..
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!