Igrediente:

-500 gr.carne de porc
-carnat de porc
-100 gr.cascaval
-o legatura de patrunjel
- sare, piper, vegeta
-2 catei de usturoi
-o lingutita pasta chili
-o lamaie

Pentru sos:
-2 linguri amidon
-100 ml lapte
-50 gr. cascaval

Mod de preparare:

Carnea o batem ca si pentru snitel, o saram si piperam. Punem un strat de patrunjel , carnatul si cascavalul, iar apoi o rulam. Legam rulada cu ata sa nu se desfaca. Le ungem cu pasta de chili,le asezam in tava alaturi de cateva felii de lamaie si 2 catei de usturoi.Punem apa cu vegeta peste ele si le dam la cuptor aproximativ 2 ore (daca cuptorul coace bine s-ar putea sa fie gata mai repede; al meu e tare incet).In timpul coacerii ruladele se mai intorc sa se rumeneasca pe ambele parti.
Dupa o jumatate de ora eu am scos feliile de lamaie. Ruladele dupa ce au fost gata, le-am scos pe o farfurie, iar in sosul obtinut am pus 2 linguri de amidon desfacute cu putin lapte, cascaval razuit si patrunjel.
Le-am servit alaturi de paste scoici.Pofta buna!!!