Ce este vALLuntar? Este o campanie online prin care Grupul Editorial ALL, ne propunem să încurajăm lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul…lecturii. 
In periada 24 ianuarie-16 martie mai multi bloggeri au putut alege carti, pe care sa le citeasca si sa scrie o recenzie pe blogul personal. Fiecare recenzie valoreaza 15 minute de voluntariat,iar fiecare comentariu primit adauga inca 3 minute de lucru.
Este un proiect foarte frumos si generos, care implica doua lucruri : lectura si voluntariatul, carora le-as putea dedica mai mult timp. Asa ca m-am inscris si eu, iar cartea ce am primit-o este : Gradinaritul anotimp cu anotimp scrisa de Klaas T. Noordhuis.

O carte minunata!!!

Un adevarat ghid de plantare, crestere si mentinere a gradinii. Incepe cu proiectarea gradinii, amenajarea si ingrijirea ei. Aflam despre soiuri remarcabile de plante, despre conifere, plante perene, cataratoare, plante cu bulbi, plante de apa, plante anuale si bienale, plante de vas .
Sa nu uitam despre gradina de legume si gradina de plante aromatice. aceste informatii imi sunt de mare ajutor si o sa le pun in practica.
Tot in acesta carte gasim si cateva proiecte de gradini foarte folositoare.
Dupa ce terminam de lecturat minunata carte si de vizionat pozele foarte frumoase, putem citi sfaturile practice pentru gradinarit si termenii folositi in domeniu.
O carte minunata pe care o citesti cu placere. 
Va recomand sa cititi sau cel putin daca aveti ocazia sa rasfoiti aceasta carte, deoarece veti gasi o multime de informatii utile si interesante. 
  Multumesc editurii All pentru cartea oferita si ii felicit pentru aceasta minunata campanie online, vALLuntar.
Va astept cu cat mai multe comentarii sa putem face cat mai multe minute!