Sursa de inspiratie a fost Adi Hadean.
Ingrediente:
·
doua
cani de malai fin
·
o
cana de gris
·
o
cana faina alba
·
un
plic praf de copt
·
100
ml ulei
·
o cana
de lapte
·
o
cana lapte prins
·
o
cana zahar ( eu folosesc fructoza sau indulcitor lichid)
·
3
oua
·
esenta
de vanilie
Mod de
preparare:
Amestecam
toate prafurile. Separam galbenusurile de albus. Galbenusurile se freaca cu zaharul
(la mine- indulcitorul lichid sau fructoza ) si apoi le amestecam cu celelalte
ingrediente.
Albusurile se bat
spuma si se amesteca in compozitie cu grija, sa putem obtine o prajitura
pufoasa.Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la
cuptorul incalzit cca 20 minute la foc mediu.
Pofta buna!!
11 Comments
Bunica imi facea,tare dor imi este de malaiul ei.Am sa incec si eu.
RăspundețiȘtergerePup!
As incerca si eu dulcegaria asta pentru piticul meu ;)
RăspundețiȘtergereArata foarte bine , imi place cum ti-a iesit....
RăspundețiȘtergereL-am facut si eu dar.....la sfarsit l-am insiropat ca mi se parea ca e prea sec. A disparut urgent din farfurii....!
Te tzuc cu drag Lili !
Fetelor va multumesc de vizita!!! Ma bucur ca v-a placut malaiul!! Va pup!!!
RăspundețiȘtergereMi-ai facut pofta! Nu am mai mancat de mult asa ceva! :)
RăspundețiȘtergereFlori fa o portie!!!te pup!
ȘtergereBunica mea facea malai dulce, desi parca imi aduc aminte ca se numeau turte ;) Imi aduc aminte cu mare placere de perioada aia desi eram foarte mica.
RăspundețiȘtergereKadia multumesc de vizita!!!te pup!
RăspundețiȘtergereInvitatie de participare la: Concurs pentru bloggeri culinari "FISSLER BY KIKA - EXCELENTA IN BUCATARIE"
RăspundețiȘtergerehttp://www.gatestesanatos.ro/Concursuri/
multumesc de invitatie!!!!
ȘtergereSuna tentant...mmm...buuunnnn :)
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!