duminică, 4 mai 2014

# Campanie de sarbatoare

Campanie de sarbatoare


        Luna aceasta sunt gazda Campaniei de sarbatoare , initiate de Vera cu tema Valentine's Day , urmata de Dana Cristea cu tema Martisorul, apoi Sidy cu tema Retete cu miel.

       E luna Mai . In popor i se mai spune „florar” sau „frunzar”, deoarece florile ne răsfaţă din plin cu frumuseţea lor. Acum se consideră că Raiul coboară pe pământ, pajiştile sunt verzi şi pline de flori multicolore, iar frunzişul pădurilor şi livezilor tresare sub adierea vântului.

     Începe perioada legumelor proaspete şi a meselor îmbelşugate cu produsele minunate pe care ni le oferă natura. O mâncare de urzici fragede, o brânză de oi proaspăt făcută, un ou luat din cuibar de dimineaţă, un  capsune, o cireasa ne fac masa bogata.

   Deci propunerea mea pentru luna aceasta ( 4 mai- 4 iunie ) este sa gatim cu legume proaspete si fructe proaspete. Ramane la alegerea voastra ce vreti sa gatiti.

   Cine doreste sa participe poate sa lase un comentariu la aceasta postare. Daca prima persoana care lasa comentariu isi doreste sa fie gazda campaniei viitoare poate lasa mesaj specificand acest lucru.
    Daca aveti un blog si vreti sa participati, trebuie sa pregatiti o reteta specifica temei, o veti posta pe blogul personal cu specificatia ca participa la aceasta campanie.
   Reteta, impreuna cu link-ul catre postarea de pe blogul vostru si poza finala vor fi trimise pe adresa de e-mail: lilimilit@yahoo.com
   Cine doreste sa participe si nu are blog, poate trimite reteta , cu poza finala si numele pe adresa de mail mentionata si  sa o posteze pe pagina personala de facebook. Poza trebuie sa va apartina, pozele copiate de pe alte site-uri sau bloguri, ori luate de pe internet nu vor fi acceptate.


 Va astept cu drag sa va inscrieti la “Campanie de sarbatoare “ editia mai 2014.10 comentarii:

 1. Buna Liliana,chiar eram curioasa care va fi tema aleasa de tine.Este super ideea ! iar cum de fructe proaspete si legume care deja isi fac aparitia in garadini-si pe piete- ne vom putea bucura din plin , cred ca bloggeritele si numai ele, care doresc sa participe la Campanie vor avea de o multime de retete preparate.
  Sper sa se inscrie cat mai multe persoane!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna,eram curioasa care este tema aleasa de tine!
  Imi place mult ideea! Sper la cat mai multe particpante si sper ca va aparea si prima persoana care sa vrea sa continue mai departe!

  RăspundețiȘtergere
 3. O idee minunata ...Particip si eu

  RăspundețiȘtergere
 4. particip, draga Lili cu placere !

  RăspundețiȘtergere

AddToAny

Printfriendly