In zilele noastre, autoturismul personal a devenit un membru al familiei sau macar un servitor credincios. El are un rol important in viata noastra: ne duce copii la scoala, ne ajuta sa mergem la serviciu, ne insoteste in plimbarile de week-end si in vacante. Toti soferii isi iubesc masinile si vor sa le mentina cat mai curate, stralucitoare si in stare impecabila. Doar ca stilul de a o conduce poate sa o strice, iar tu sa te intrebi unde este problema. Trebuie sa avem mare grija de ea caci altfel suntem nevoiti sa sunam la  tractari auto / servicii asistenta rutiera. Sa cautam o platforma ieftina in cazul in care ramanem in pana cu ea, atunci cand e bolnava. Cum la oameni chemam salvarea cand au probleme cu sanatatea, asa si la masini putem chema serviciile de asistenta rutiera. AloTractari ne ofera:
-tarife minime pentru tractari in Bucuresti
-program NON STOP indiferent de zi sau anotimp
-interventie in maxim 30 de minute oriunde in Bucuresti
-seriozitate, promptitudine, corectitudine si RESPECT
-discount de 10% pentru tractari programate cu cel putin 3 zile inainte
-discount intre 50-100% pentru tractari auto daca reparatia se face la service-ul nostru sau la unul din service-urile partenere
-GRATUIT constatarea defectiunilor si oferirea celor mai competente sfaturi pentru automobilul si bugetul dumneavoastra
-asigurarea masinii in timpul transportului(polita CASCO)




                 Nu ma pricep la masini la fel de bine precum un barbat , insa am observant si eu  schimbarile majore prin care au trecut cele mai misto modele de masini scoase vreodata pe piata.

                Unele dintre ele si-au schimbat atat de mult designul in ultimii ani incat sunt de nerecunoscut, pe cand altele au devenit mult mai puternice si mult mai atragatoare pentru iubitorii de cai putere.
                Unora le place sa le “cosmetizeze” si uite asa ies masinile tunate, iar altora le place sa modifice astfel incat sa nu consume combustibil mult, astfel au aparut masinile pe gaz, masini cu alimentare electrica sau o noua inventive masina care merge pe lemne.
          Deci sa pornim la drum!!!!