Weekendul trecut am avut o mini vacanta foarte frumoasa, la   Hajduszoboszlo. Am insotit elevii din scoala noastra, elevi care au participat  la concursul "Alege viata". In total au fost peste 30 de elevi dejeni finalisti ai acestui concurs. Am fost cazati la  Hotel Hollidays. 
            Hotelul Hollidays este la 500 m de complexul Hungaro Spa, are trei stele, parcare subterană gratuită cu capacitate de 27 autoturisme pentru clienții cazați, piscină exterioară , internet, aer condiționat în toate camerele, televiziune cu programe românești, restaurant pentru mic dejun si cina, barbecue, terase exterioare ( cu un pavaj foarte frumos, oferit de Pavconsult.ro) , spațiu verde, zonă de agrement, personal vorbitor de limbă română și maghiară, telefon cu numere românești (tarif Romtelecom), facilități pentru persoane cu handicap.
           Hotelul are o curte incapatoare si frumoasa. Imi place cum a aranjat-o. Pavajul si pavelele sunt frumos aranjate. Peste tot in statiune am vazut pavaje si pavele interesante si frumos aranjate. Solutia cea mai buna pentru a ne pava curtea este Pvconsult.ro. De ce? Deoarece ei ne ofera o multitudine de culori, texturi si la o gama larga de preturi, ne ofera pavele personalizate, unice, dupa bunul plac al clientului.



Dar sa vedem si unde am fost la relaxare! De la hotel am plecat spre strandul Aqua Palace. Cea mai noua atractie a "Paradisului apelor termale" - Hajduszoboszlo, Aqua Palace, un aquapark acoperit ofera posibilitati de distractie si recreere tuturor categoriilor de turisti, indiferent de varsta. Aqua Palace se intinde pe o suprafata de 15.000 m2.
Aqua Palace poate oferi conditii deosebite de petrecere a timpului liber unui numar de 1000 persoane, in acelasi timp, pe o suprafata acoperita de ape de 1.600 m2. La acest complex aquatic cei dornici de distractie si relaxare, chiar si cei cu copii mici vor gasi in mod sigur locul cel mai potrivit. Bazinele sunt grupate tematic ofera o experienta unica. Tematicile regasite la Aqua Palacesunt : baia tropicala, baia cu gheata, baie termala, baia cu apa rece, baie cu vizionare de filme, baie romana, baie cu apa de mare si piscina cu tobogan.
Baia pentru copii mici este o noutate si in Ungaria, oferind posibilitatea de distractie pentru familiile cu copii mici si chiar foarte mici. La Aqua Palace Hajduszoboszlo exista bazine pentru bebeluşi şi mămici şi activităţi de înot pentru bebelusi, camere de odihna pentru copii, camera pentru schimbarea scutecelor.
In incinta Aqua Palace exista piste de SURF, 2 terenuri de squash, jacuzii, topogane, sauna, bai private pentru grupuri de prieteni, bufet restaurant cu autoservire si multe altele.




        A doua zi am continuat relaxarea la un strand aflat intr-o localitatea Kisújszállás . In ultima zi a calatoriei, acestia au vizitat Gradina Zoologica din Nyiregyhaza.

               In cadrul hotelului, participantii la excursie au desfasurat diferite activitati, printre care biliard si tenis de masa.
           Hotelul Hollidays este locul ideal, din toate punctele de vedere, pentru a-ti petrece o vacanta de neuitat... recomand cu caldura tuturor. Felicitari domnului Campean pentru ceea ce a facut acolo!!!