Sun Food împreună cu Angelica Nistor- http://angi-food.blogspot.ro- ne invită la concurs. 
 Rețetă pe care trebuie să o reproducem este o minunată „Prajitura cu piersici umplute cu nucă și piure de mere”. Am scris rețeta propusă de organizatori.  Varianta originală a rețetei o găsim pe blogul Angelicăi  : http://angi-food.blogspot.ro/2016/04/prajitura-cu-piersici-umplute-cu-nuca.html

Ingrediente:
 Pentru aluat:
 -1/2 kg. făină
 -200 gr. unsoare
 -1 praf de copt
 -100 gr. zahăr
 -1 ou
 -coajă de la o lămâie
 -smântâna cât cuprinde
 Pentru umplutură:
 -3 cutii de piersici Sun Food
 -200 gr. nucă măcinată
 -1 borcan piure de mere ( eu am avut făcut în casă)
 -150 gr. zahăr
 -1 lingurită esența de vanilie
 Pentru sirop:
 -zeamă de la conservele de piersici
 -100 gr. Zahăr
Mai avem nevoie de:
 -100 gr. nucă tocată grosier pentru presărat între piersici
-gris pentru pudrat foile de aluat
 -făină pentru pudrat masă
 -zahăr praf pentru pudrat prăjitură
 -hârtie cerată pentru tapetat tavă
 Mod de preparare:
 Aluatul:
 Ingredientele (în afară de smântâna) le punem într-un castron și începem să le frământăm. Smântâna o adăugăm treptat câte puțină atât cât e nevoie. O să obținem un aluat fraged pe care îl dăm la rece cca 30 minute. 
 Umplutura:
 Amestecăm nucă cu piureul de mere, zahărul și vanilia. Desfacem cutiile de piersici Sun Food și le răsturnăm într-un strecurator.Siropul îl punem deoparte. Luăm câte o jumătate de piersica și o umplem cu amestecul de nucă. Lipim cealaltă jumătate , astfel încât să obținem o piersica întreagă. 
 După ce le umplem pe toate le dăm la rece.
 Cum asamblăm prăjitură:
 Tapetăm o tavă de copt ( a mea a avut …..) cu hârtie cerată. Scoatem aluatul de la rece și începem să întindem cu sucitorul o foaie de aluat care să aibă mărimea tăvii în care facem prăjitură. Asezăm foaia în tavă și pudram deasupra ei un strat foarte subțire gris. Pe urmă așezam una lângă altă piersicile umplute. Printre ele presărăm nucă tăiată. Întindem ce-a de-a două foaie de aluat, presand ușor cu mână printre rândurile de piersici. Dăm tavă la cuptor, la foc mediu pentru 35-40 de minute. Așa e în rețetă. Eu am ținut-o mai mult cu 10 minute, căci mi s-a părut că nu e bine coaptă dedesupt
 Cât timp prăjitură e la cuptor o să  pregătim siropul:
 Punem zeamă de la compoturile de piersici într-o crăticioară impreună cu zahărul la foc mic. Lăsăm să fiarbă până când siropul scade și devine mai gros.
 Cu 5 minute înainte de a scoate tavă din cuptor, pensulăm deasupra prăjiturii siropul de piersici și mai dăm la cuptor până când se caramelizează topping-ul. Dupe ce se răcește o pudram cu zahăr praf și o feliem.

 Va doresc poftă bună!💜😊😊