• 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • un praf de copt
  • 2 linguri bobite de ciocolata 


Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma si lucioasa.
Separat frecam galbenusurile cu cele 6 linguri de ulei. Emulsia obtinuta o turnam peste spuma de albusuri si amestecam usor, la viteza cea mai mica a mixerului. Cernem faina impreuna cu praful de copt si o adaugam in compozitie amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus si adaugam  merisoarele.
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt turnam compozitia. Lasam 6-7 linguri de compozitie in care amestecam cu grija pudra de roscove. Turnam compozitia cu pudra de roscove in tava peste cealalta.
 Presaram peste chec cateva bobite de ciocolata.
Dam tava la cuptor la foc mediu pentru cca jumatate de ora, pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca, apoi se feliaza dupa dorinta.