Doriti ceva dulce, rapid si bun? Iata ce putem face: o negresa cu gem si pudra de roscove.

Ingrediente:

-4 oua
-300 g zahar
-400 ml lapte
-200 ml ulei
-6 linguri gem de cirese
-500 g faina
-2 linguri pudra de roscove Sano Vita
-1 plic praf de copt
-esenta menta

Mod de preparare:

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga laptele, uleiul si gemul  amestecand usor. Se incorporeaza faina, praful de copt, pudra de roscove si esenta de menta si se toarna compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la cuptor la foc mediu pentru 40-50 minute (facem testul cu scobitoarea).
Se rade ciocolata alba peste negresa fierbinte, abia scoasa din cuptor. Se lasa apoi la racit si se taie cuburi.
Am vazut reteta pe bucataras.ro, dar am facut unele modificari, dupa placul meu. 

Cu aceasta ocazie va anunt ca la orice comanda plasata pe site-ul  www.sanovita.ro, aveti 15% REDUCERE introducand codul promotional ‘liligospodini’. Codul este valabil pe tot anul 2019 si poate fi folosit ori de cate ori vreti voi.