marți, 19 martie 2019

# Retete de post # Sano Vita

Sabudana vada- chiftelute cu perle de tapioca


       
Sabudana vada este o mancare traditionala din Maharashtra , India. Acesta este adesea servit cu chutney picant. Avem o gustare nutritiva si saţioasă la care am folosit perle de tapioca Sano Vita.
Ingrediente folosite:
  • -          2 pahare perle de tapioca
  • -          3 cartofi fierti de marime medie
  • -          un pahar de alune macinate
  • -          ½ lingurita praf chili
  • -          sare
  • -          ulei pentru prajit
Mod de preparare:

Perlele de tapioca le punem la innmuiat 3-4 ore. Eu le-am lasat de seara pana dimineata.
Cartofii fierti ii transformam in piure.
Perlele le scurgem bine de apa, le amestecam cu cartofii, alunele macinate, praful de chilii si
sare (dupa gust). Din compozitia obtinuta formam bilute pe care le prajim in ulei incins. Le servim fierbinti, alaturi de un sos picant sau dulce, depinde de gustul fiecaruia. Sunt bune si reci.
Aceste chiftelute de perle sunt bune in zilele de post, pentru cei ce tin post.
Cu produsele Sano Vita  putem pregati mancaruri sanatoase si nutritive.

Cu aceasta ocazie va anunt ca la orice comanda plasata pe site-ul  www.sanovita.ro, aveti 15% REDUCERE introducand codul promotional ‘liligospodini’. Codul este valabil pe tot anul 2019 si poate fi folosit ori de cate ori vreti voi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddToAny

Printfriendly

Popular