Ştim cât de bună e cafeaua de dimineaţă şi ca probabil o preferi simpla, fară să adaugi ceva în ea. Însă uleiul de cocos ar putea să o îmbunătăţească şi chiar sa fie benefic pentru sanatate. De ceva timp şi eu mă delectez dimineaţa cu această cafea. Să ştiţi că e o cafea foarte buna.
Iată cateva beneficii a uleiului de cocos:
        Uleiul de cocos conține o cantitate mare de acizi grași, care sunt procesați de ficat. Se reduce, astfel, nevoia de glucoză și nu se mai formează depozite de grăsime. Cafeaua cu ulei de cocos îți face inima să funcționeze mai bine și îți stimulează creierul și metabolismul. Iar cea mai bună parte este că această combinație îți reduce senzația de foame și poftele nesănătoase, astfel că te ajută să slăbești.
          Uleiul de cocos crește energia, accelerează metabolismul, stimulează sistemul imunitar.
Cum poţi folosi uleiul de cocos?
Daca te hotaraşti să il foloseşti în cafea, fă-o moderat. Începe cu o linguriţă. Pune întâi uleiul intr-o ceaşcă goală, apoi toarnă cafeaua şi amestecă. Dupa o perioada, poti adauga 2 lingurite.
Dacă v-am convins puteţi lua uleiul de cocos de pe  site-ul  www.sanovita.ro  şi aveţi 15% REDUCERE la orice comandă introducând codul promoţional ‘liligospodini’. Codul este valabil pe tot anul 2019 şi poate fi folosit ori de cate ori vreţi voi.