2kg ardei ,2 kg gogosari,500 gr ceapă ,2 kg roşii.
Ardeii şi gogoşarii îi vom coace şi pune intr-o oală cu sare pentru ai curaţa mai bine de coajă,ceapa o tocam mărunt şi o punem la călit, adaugăm ardeii şi gogosarii copti tăiati fideluţe subţiri lăsând la fiert între timp opărim roşiile şi le curaţăm de coajă ,le tocăm şi le punem peste ardei lăsând la fier păna mai scade la sfârşit se potriveşte de sare şi piper .La această mâncare se poate adăuga şi o mână de orez.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!