Avem nevoie;
-carne de vita
-ceapa
-castraveti la otet
-maioneza
Carnea de vita se fierbe si se taie cuburi ,ceapa se taie pestisori si se freaca cu sare si otet,castravetii se taie felii si se amesteca toate cu maioneza .Se decoreaza dupa bunul plac.
Aceste retete sunt invatate la cursurile de bucatar.
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!