- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
4 Comentarii
ce frumos! dupa munca si rasplata ;) arata minunat si sunt si sanatoase si sigure! e de apreciat!
RăspundețiȘtergereDa Amoush, dupa munca si rasplata...Sunt foarte proaspete si bune!!
RăspundețiȘtergereCorect,dupa munca si rasplata.
RăspundețiȘtergereTe rog sa-mi spui ce diferenta este intre vinetele normale si cele albe?
Succes in tot ceea ce faci!
Mihaela, vinetele albe au o textura mai fina, pasta de vinete e mai fina.Multumesc!!
ȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!