- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
7 Comentarii
Cred ca afost tare bun! Arata foarte bine!
RăspundețiȘtergerefoarte dragut.o zi minunata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Sarah, Adela...a fost tare bun, doar ca pasta de lapte praf s-a lasat, parca a inceput sa se topeasca la caldura...
RăspundețiȘtergereeu folosesc in intregime pasta de zahar si rezista f bine si la temperaturi inalte rau.
RăspundețiȘtergereAdnia si eu folosesc, dar acuma nu am gasit zahar pudra Diamant si am luat altul si s-a faramitat pasta...duminica am avut o zi tare proasta
RăspundețiȘtergereeu nu tin la firme anume cand iau zaharul, dar de regula fug de Colonial (pt. a e macinat cam mare...daca nu am alta solutie, il iau si pe acela si-l mai macin eu)...daca e sa aleg un preferat, atunci caut Margaritar..poate iti va placea si tie!
RăspundețiȘtergereAdnia multumesc pentru sfat...pupici!!!
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!