marți, 27 noiembrie 2018

# Koliba # Mancaruri cu carne de pui

Pulpe cu ananas si cascaval la cuptor




Azi am gatit pulpe cu ananas si cascaval la cuptor folosind delicioasele produse de la Koliba.

Am folosit urmatoarele ingredient:

  • 5 pulpe dezozate
  • O cutie compot neindulcit de ananas rondele
  • Sare, piper
  • O lingura ulei de palmier
  • O lingura amidon


Mod de preparare:

        Pulpele spalate bine si uscate, le-am pus la prajit in tigaie cu o lingura de ulei de palmier. Dupa ce sunt bine prajite si rumenite le condimentam cu sare si piper si  le asezam intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare pulpa punem o rondea de ananas si o felie de cascaval. Printre ele mai punem cate o bucatica de unt si bagam tava la cuptor , pana cand se topeste cascavalul.
Cat timp a stat tava in cuptor am pregatit un sos acrisor din o lingura de amidon si siropul de la compot astfel: 
-amestecam amidonul cu siropul si il punem la fiert pana incepe sa se ingroase. 
-daca compozitia e prea groasa si nu mai avem sirop, putem adauga putina apa.
Pulpele proaspat scoase din cuptor le servim alaturi de acest sos acrisor. Mie mi-a placut foarte mult aceasta combinatie.
          Aceasta reteta e o reteta rapida  pe care o putem pregati pentru pranz, dar si pentru cina.

Va doresc spor la gatit!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddToAny

Printfriendly

Popular